OSMANİYE / TOPRAKKALE - Tüysüz Şehit Mehmet Gaser Ortaokulu

Nis

Okul idaremizin gözetiminde Beden Eğitimi öğretmenimiz Mustafa Harun ALDAŞ ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Gürkan ÇOLAKKADIOĞLU'nun rehberliğinde hazırlanan "Bahar Şenlikleri" etkinliklerimiz başladı. Şenlik birçok turnuva ve yarışmadan oluşuyor. 19 Nisan'a kadar devam edecek olan etkinliğimizde dereceye giren öğrencilerimiz 23 Nisan Kutlamalarında ödüllerini (madalya veya kupa) alacaklar.

Nis

Rehber öğretmenimiz Merve Hanım, 7. Sınıf öğretmenlerimiz D. Emre ve Gürkan hocalarımızın organize ettiği ve fırsat buldukça okul idaresinin de katıldığı ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor. Ziyaretlerden çok memnun kalan velilerimiz, öğrencilerimizin davranışlarındaki olumlu değişikliği gözlemlediklerini söylüyorlar. Bu ziyaretlerdeki amacımız çocuklarımız ile okul dışında da vakit geçirerek onlara deçok değer verdiğimizi hissettirmek ve okul - Veli - Öğrenci bağını güçlü tutmak.

Mrt

Bastığın yerleri “toprak” diyerek geçme, tanı,
 Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
 Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı,
 Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı.

Mrt

"O şiir bir daha yazılamaz, onu ben de yazamam; onu yazmak için o günleri görmek, o günleri yaşamak lazım. Allah, bir daha bu millete  İstiklal Marşı yazdırmasın. " diyerek dizelerinde Kurtuluş Savaşı'nın en derin duygularını yansıtan Mehmet Akif ERSOY'u saygı ve rahmetle anıyoruz.