OSMANİYE / TOPRAKKALE - Tüysüz Şehit Mehmet Gaser Ortaokulu

TEKNOFEST 2024’te Toplam 85 Milyon TL Ödül ve Maddi Destek!

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ,21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan "İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu"nu yayımladı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi sona erdi.

Ara

Akran zorbalığı , akran grubu içinde fiziksel, duygusal yada sosyal biçimde zarar veren, tekrarlayan saldırgan davranış biçimidir.

Kas

"Okumak gıdadır. Okuyan insanlık, bilen insanlıktır."

Victor Hugo

Kas

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır."

K.Atatürk

Kas

BAKANLIĞIMIZ 2024 BURSLULUK SINAVI TARİHİ OLARAK 21 NİSAN 2024 PAZAR GÜNÜ OLARAK AÇIKLADI

Kas

2024 LİSELERE GİRİŞ SINAVI (LGS) TARİHİ 2 HAZİRAN 2024 PAZAR GÜNÜ OLARAK AÇIKLANDI. HAZIRLANAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Tüysüz Şehit Mehmet Gaser Ortaokulu 1.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı(ŞÖK), Müdürümüz Ekrem CUMA'nın başkanlığında tüm öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KAPSAMINDA DÜZENLENEN FİDAN DİKME KAMPANYASINA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN Veli FİDAN VE KAYMAKAMIMIZ SAYIN Volkan ÖZER'İNDE KATILDIĞI FİDAN DİKME ETKİNLİĞİNE OKULUMUZU TEMSİLEN 7-B SINIFI İLE BİZ DE KATILDIK. ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU. KATKI VEREN TÜM PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR EDER, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLARIZ...

8.Sınıf Öğrencilerimiz  İçin Lise Gezisi