OSMANİYE / TOPRAKKALE - Tüysüz Şehit Mehmet Gaser Ortaokulu

Mrt

LGS BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR. 29 MART CUMA GÜNÜ SON TARİH. BAŞVURU İÇİN 8. SINIF VELİLERİMİZİ OKULA BEKLİYORUZ.

Kas

BAKANLIĞIMIZ 2024 BURSLULUK SINAVI TARİHİ OLARAK 21 NİSAN PAZAR GÜNÜNÜ AÇIKLADI

Kas

2024 LİSELERE GİRİŞ SINAVI (LGS) TARİHİ 2 HARİZAN 2024 PAZAR GÜNÜ OLARAK AÇIKLANDI. BAŞTA SINAVA GİRECEK 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM VELİLERİMİZE DUYURUMUZDUR. TÜM ÖĞRENCİ, VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ...

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Programı

(2023)

Aziz milletimiz ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun ve “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Milli İrade Zaferi’nin 6’ıncı yıldönümü sebebiyle şehitlerimizin yâd edilmesi, gazilerimize minnet ve şükranların sunulması, bağımsızlığımıza kasteden dâhili ve harici hiçbir girişime teslim olunmayacağı, demokrasimize kasteden bu ve benzeri darbe girişimlerine karşı milletimizin ilelebet birlik ve beraberlik içerisinde toplumsal desteğin sürdürülebilir kılınması ve gerekli duyarlılığın gösterilmesi için Devlet ve millet bütünleşmesiyle şanlı tarihimize altın harflerle nakşedilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Anma Etkinlikleri çeşitli etkinliklerden oluşan program  Resmi ve Özel kuruluşlar ve halkımızın katılımları ile icra edilecektir.

Haz

2023 Yılı Ortaoğretime Geçis Tercih Kılavuzu yayınlandı.

Haz

3 EYLÜL 2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI

(İOKBS) BAŞVURALARI BAŞLADI. BAŞVURULAR 16 HAZİRAN 2023 TARİHİNE KADAR DEVAM EDİYOR.

GEREKLİ EVRAKLARI HAZIRLAYARAK OKULUMUZDAN BAŞVURU SÜRECİNİ TAMAMLAYABİLİRSİNİZ.

May

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminden dolayı 29 Mayıs Pazartesi günü okullarımız bir gün tatil edilmiştir.

May

Tüm öğrenci ve Velilerimizin dikkatine.

May

14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizde yapılacak genel seçimlerden dolayı okulların eğitim öğretime hazır hale getirilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü tüm okullar tatil edilmiştir.

Ekm

26/10/2022 tarihinde okulumuz 8.sınıf öğrencileri ile Osmaniye'deki sınavla öğrenci alan nitelikli liselere tanıtım gezisi düzenlenecektir. Tüm 8.sınıf öğrencilerimize önemle duyurulur.